Je bent in verwachting! Het is spannend, geweldig en tegelijk niet altijd leuk.

Herken je dit?

  • Je bent druk en soms lijkt het wel of je de zwangerschap ‘erbij’ doet.
  • Je voelt wel de behoefte om echt aandacht aan jezelf, je zwangerschap en je baby te besteden.
  • Je slaapt minder goed door de hormonale veranderingen en de bewegingen van de baby.
  • Je lijf verandert en het extra gewicht zorgt soms voor spanning in je lijf, vooral de lage rug, nek, schouders, benen en voeten kunnen pijnlijk zijn.

Tijdens de zwangerschap aandacht verandert er veel in je lichaam. Het kan fijn zijn om daar echt even bij stil te staan en tijd en aandacht te hebben voor jezelf en je baby. Hoe maak je daar nu op een fijne manier tijd voor tijdens deze bijzondere periode?

Een zwangerschapsmassage is specifiek gericht op het zwangere lichaam en kan je helpen ontspannen. Het kan zwangerschapsklachten verlichten, helpt je om beter te slapen en is echt een verwenmoment voor jou en je baby. De massage duurt 1,5-2 uur. Het kost € 95,- en worden gegeven op de locatie van Beautiful Beginnings: Horzakstraat 12A, 5348LC Oss.

Wat was het toch heerlijk om door Bertine gemasseerd te worden. Ik voelde echt de aandacht die ze er voor nam. Ook de rustgevende muziek en de verwarmde olie waren extra lekker. Door de massage werd ook mijn dochtertje meteen “meegenomen” ze kwam duidelijk naar de masserende handen toe. Heel mooi en bijzonder. Ik werd er ook lekker rozig van en voelde mij nog lang ontspannen. Zeker een aanrader dus… echt een verwenmoment voor jezelf en je kindje. ?

Aanstaande mama, eerste kindje

Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een mooie bevalling? Laat mij je dan helpen.
Ik bied je een gratis online sessie (live via video) van 30 minuten aan, waardoor jij precies weet wat je nodig hebt om jouw bevalling een mooie en fijne ervaring te maken.

Boek hier je sessie!

Wil jij een mooie en fijne bevalling? Ik help je graag op weg. Download het werkboek om vandaag nog de eerste stappen te zetten, zodat je een prachtige ervaring kunt creëren!

Ja, ik neem de regie over mijn bevalling!
Dit werkboek zal je helpen om je wensen en voorkeuren te definiëren én de actie te ondernemen die nodig is om een mooie bevalling te creëren.
Beautiful Beginnings
Marketing door
” There is no right way to be pregnant, to give birth, to be a mother. There are as many ways to walk this path as there are women in this world. But when we are surrounded by a web of support and information, we are free to explore what works for ourselves, our babies, and our families.”

Kimberly Ann Johnson