Mama Natural affirmatiekaarten

De Mama Natural Pregnancy Affirmation Cards zijn een mooi cadeau, voor jezelf of een zwangere partner, vriendin of dochter. De 50 affirmatiekaarten bieden inspiratie voor jouw zwangerschap en bevalling. Elke kaart heeft een mooie tekening met affirmatie aan de voorzijde en een inspirerende tekst aan de achterzijde. Genevieve Howland schreef ze en de mooie illustraties zijn van Claudia Schoen. De kaarten zijn 9,5 cm bij 14 cm, geprint op dik 350 gram papier en de doos is gemaakt van stevig karton.
Onze gedachten en verwachtingen hebben invloed op hoe we een gebeurtenis ervaren en er betekenis aan geven. Helaas hebben veel vrouwen vooral negatieve verhalen gehoord over bevallen en zijn bang (geworden) voor pijn, interventies en het onbekende. Maar je bevalling kan een mooie en fijne ervaring zijn! De kaarten helpen je een positief beeld te vormen voor jouw bevalling, zodat je op je eigen wijsheid durft te vertrouwen.
Kies willekeurig een kaart wanneer je daar behoefte aan hebt of wanneer je bemoediging kunt gebruiken. Laat je inspireren en maak contact met jouw eigen wijsheid rond een bijzondere zwangerschap en bevalling.
Nu kopen

Rebozo

Oorspronkelijk zijn deze langwerpige omslagdoeken afkomstig uit Mexico een worden ze al tijden door vrouwen gebruikt – als omslag- of draagdoek, maar ook tijdens zwangerschap en bevalling. Het is een geweven doek, waarmee je verschillende massage- en Spinning Babies-technieken kunt toepassen om lekker te ontspannen of klachten te verminderen tijdens zwangerschap en om je te ondersteunen bij het opvangen van de weeen tijdens de bevalling.
Deze rebozo’s zijn afkomstig uit Mexico, waar ze gemaakt worden door vrouwen die met de opbrengst hun gezin onderhouden. De rebozo is gemaakt van katoen en 2 of 2,5m lang en 60cm breed.
Nu kopen