Ik ben benieuwd hoe ik je kan helpen. Je kunt me op verschillende manieren bereiken:
– via het contactformulier
– mailen naar bertine@beautifulbeginnings.nl
– Whatsapp-en naar 06-5392 8269

Het kan zijn dat ik bij een bevalling aanwezig ben en dan ben ik niet bereikbaar. Ik streef ernaar in elk geval naar om jouw bericht binnen 24-48 uur te beantwoorden. Ook tijdens kraamdagen staat mijn telefoon op stil. App en mail kan ik vaak tussendoor wel beantwoorden.

Wil je deelnemen aan de zwangerschapsbegeleiding, dan kun je ook direct inschrijven via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier opent automatisch als je de link in de voorgaande zin gebruikt. Ook een kennismaking voor natuurlijke kraamzorg of een inspiratie-sessie kun je direct via de website boeken.

Contactformulier

​Mocht je alvast wat inspiratie willen opdoen dan kun je hieronder het werkboek “In bij stappen naar een mooie bevalling” downloaden.

Of volg me op Facebook en Instagram, daar deel ik regelmatig inspiratie en tips.

Wil je meteen aan de slag met het creëren van een mooie bevalling? Met het werkboek “In vijf stappen naar een mooie bevalling” kun je aan de hand van vragen en concrete informatie om jouw visie gaan realiseren.

Ja, ik neem de regie over mijn bevalling!
Dit werkboek zal je helpen om je wensen en voorkeuren te definiëren én de actie te ondernemen die nodig is om een mooie bevalling te creëren.
Beautiful Beginnings
Marketing door