Wat fijn dat je er bent! Ik ben benieuwd hoe ik je kan helpen. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Je kunt me op verschillende manieren bereiken:
– via het contactformulier
– mailen naar bertine@beautifulbeginnings.nl
– bellen of Whatsapp-en naar 06-5392 8269

Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren, maar het kan zijn dat ik bij een bevalling aanwezig ben. Tijdens een bevalling ben ik niet bereikbaar. Ik streef ernaar om jouw bericht binnen 24-48 uur te beantwoorden.

Wil je deelnemen aan de zwangerschapscursus My Beautiful Birth of een van de workshops, dan kun je ook direct inschrijven via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier opent automatisch als je de link in de voorgaande zin gebruikt.

Contactformulier

Wil je meteen aan de slag met het creëren van een mooie bevalling? Met het werkboek “In vijf stappen naar een mooie bevalling” kun je aan de hand van vragen en concrete informatie om jouw visie gaan realiseren.

Download het werkboek en ontvang tips en inspiratie voor een mooie bevalling!

* indicates required

Ik vind het leuk om tips en inspiratie te ontvangen van Beautiful Beginnings via:

Je kunt je op ieder moment uitschrijven door gebruik te maken van de link onderaan de mail.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.