Wat fijn dat je er bent! Ik ben benieuwd hoe ik je kan helpen. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Je kunt me op verschillende manieren bereiken:
– via het contactformulier
– mailen naar bertine@beautifulbeginnings.nl
– bellen of Whatsapp-en naar 06-5392 8269

Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren, maar het kan zijn dat ik bij een bevalling aanwezig ben. Tijdens een bevalling ben ik niet bereikbaar. Ik streef ernaar om jouw bericht binnen 24-48 uur te beantwoorden.

Wil je deelnemen aan de zwangerschapscursus My Beautiful Birth of een van de workshops, dan kun je ook direct inschrijven via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier opent automatisch als je de link in de voorgaande zin gebruikt.

Contactformulier

​Mocht je alvast wat inspiratie willen opdoen dan kun je hieronder het werkboek “In bij stappen naar een mooie bevalling” downloaden.

Of volg me op Facebook en Instagram, daar deel ik regelmatig inspiratie en tips.

Wil je meteen aan de slag met het creëren van een mooie bevalling? Met het werkboek “In vijf stappen naar een mooie bevalling” kun je aan de hand van vragen en concrete informatie om jouw visie gaan realiseren.

Ja, ik neem de regie over mijn bevalling!
Dit werkboek zal je helpen om je wensen en voorkeuren te definiëren én de actie te ondernemen die nodig is om een mooie bevalling te creëren.
Beautiful Beginnings
Marketing door