Dit werkboek zal je helpen om je wensen en voorkeuren te definiëren én de actie te ondernemen die nodig is om een mooie bevalling te creëren. En natuurlijk ook om je wensen en voorkeuren kenbaar te maken aan de mensen om je heen. Zodat je je veilig, gehoord en gezien voelt en de regie kunt houden over jouw bevalling. Ik wil je inzicht te geven in het feit dat er keuzemogelijkheden zijn.  Je in staat te stellen te ontdekken wat voor jou belangrijk is: voor jezelf, voor de geboorte van je kind en voor de toekomst. 

Download het werkboek hier!

Nu je hier toch bent: misschien zijn de volgende downloads ook interessant voor je.

Het kiezen van een verloskundige, die qua visie en en werkwijze goed aansluit bij jouw behoeften, wensen, en geboortefilosofie, is een van de belangrijkste beslissingen waar je voor komt te staan. De volgende vragen kunnen je hierbij helpen.

Download de vragenlijst hier.

Het kiezen van een gynaecoloog, die qua visie en en werkwijze goed aansluit bij jouw behoeften, wensen, en geboortefilosofie, is een van de belangrijkste beslissingen waar je voor komt te staan. De volgende vragen kunnen je hierbij helpen.

Download de vragenlijst hier.

Het kiezen van kraamzorg, die qua visie en en werkwijze goed aansluit bij jouw behoeften, wensen, en opvoedingsfilosofie, is een belangrijke besluit waar je voor komt te staan. De volgende vragen kunnen je hierbij helpen.

Download de vragenlijst hier.

Het kiezen van een doula, die qua visie en en werkwijze goed aansluit bij jouw behoeften, wensen, en geboortefilosofie, is een van de belangrijkste beslissingen waar je voor komt te staan. De volgende vragen kunnen je hierbij helpen.

Download de vragenlijst hier.