Je wilt meer informatie over zwangerschap en bevalling, omdat je in verwachting bent. Gefeliciteerd! Ook al ben je blij en wordt dit wellicht de meest opwindende ervaring van je leven, er is ook een kans dat je je overweldigd voelt. Ik heb deze wekelijkse e-mailserie samengesteld om je in je zwangerschap bij elke stap te begeleiden op jouw reis, om samen het onbekende verkennen en je te helpen beseffen dat wat je ervaart normaal is!

Je kunt zwangerschap zien als een gewone (fysieke) ervaring, een weg die talloze vrouwen door de geschiedenis heen hebben afgelegd. Maar het is zoveel meer dan het proces dat zich in de lichaam voltrekt. Jouw fysieke lichaam draagt, vandaag, nu, het wonder van het leven in zich. Cellen delen, organiseren zich en werken samen in overeenstemming met een universele blauwdruk die in je baarmoeder aanwezig is. Je draagt de letterlijk toekomst van de wereld. Het is niet alleen een fysieke reis, maar ook een emotionele, mentale en spirituele reis. En een moment om te helen en je ervaring te verdiepen van wie je bent en hoe je verbonden bent met anderen.

Tijdens je zwangerschap word je voorbereid om van je baby te houden, voor je baby te zorgen en op jezelf en je intuïtie te vertrouwen, zelfs als je zwanger bent van een tweede, derde of vierde baby.  Je hart wordt uitgenodigd om te groeien en elke nieuwe zwangerschap en bevalling er zullen dingen bewust worden gemaakt voor jouw unieke persoonlijke groei. Ik nodig je uit om je open te stellen voor deze mooie reis, voor deze grote transformatie.

Ik hoop je met deze serie te ondersteunen bij het creëren van een mooi begin van het ouderschap, zodat je zwangerschap, bevalling en de periode daarna een mooie reis is die bijzondere en fijne ervaringen en herinneringen achterlaat. De serie begint vanaf week 14, maar de verzending wordt aangepast op basis van jouw uitgerekende datum. Heb je vragen, stel ze gerust. Ik ben er voor je en wens je een prachtige ervaring.

​Mocht je alvast wat inspiratie willen opdoen dan kun je het werkboek “In bij stappen naar een mooie bevalling” downloaden.

Of volg me op Facebook en Instagram, daar deel ik regelmatig inspiratie en tips.

Wil jij een mooie en fijne bevalling? Ik help je graag op weg. Download het werkboek om vandaag nog de eerste stappen te zetten, zodat je een prachtige ervaring kunt creëren!

Ja, ik neem de regie over mijn bevalling!

* indicates required

Na het downloaden ontvang je ook regelmatig tips en inspiratie via mail. Je kunt dit op elk moment stopzetten.