Update van 23 maart 2020 naar aanleiding van de nieuwe maatregelen: de sluiting wordt verlengd t/m 1 juni 2020. Alle dienstverlening is wel online (via een live video-verbinding) te volgen. Ook geboorte & postpartum doula-begeleiding vindt alleen nog op afstand plaatst. Wil je meer weten over hoe dat er concreet uitziet? Lees dan deze blog of neem contact op.

 

Hygiëne maatregelen en ‘social distancing’ lijken de belangrijkste manieren om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Bij Beautiful Beginnings neem ik extra (hygiëne) maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Daar heb ik ook jouw hulp bij nodig!

Wat kun je doen?

Heb je een afspraak, maar ben je verkouden, moet je niezen of hoesten, heb je last van je keel, een loopneus, verstopte neus, of heb je koorts of verhoging? Kom dan niet naar de praktijk maar bel of mail me om je afspraak te verzetten! Die kan plaatsvinden wanneer je tenminste 24u klachtenvrij bent. Dit geldt uiteraard ook voor je partner.

Blijf regelmatig je handen wassen, doe dit ook bij binnenkomst en vertrek. In de praktijk is handdesinfectie aanwezig, die mag je altijd gebruiken.

 

Wat doe ik?

Ik geef geen hand en was mijn handen voorafgaand aan en na onze afspraak. Ook als ik onverhoopt mijn gezicht aan raak, zal ik mijn handen wassen.

Als ik me niet goed voel, hoest, keelpijn of koorts heb, dan bel ik je om onze afspraak te verzetten. Nadat ik tenminste 24u klachtenvrij ben, neem ik contact op om de afspraak opnieuw te plannen.

Mijn lesmaterialen, massagetafel, maar ook deurknoppen, lichtschakelaars, mobiele telefoon, toetsenbord en al het andere wat we gebruiken en aanraken, worden na elk gebruik goed gereinigd.

De zwangerschapscursus en workshops zijn altijd al privé-sessies, maar vanaf nu is het ook mogelijk deze online (via een live video-verbinding) te volgen. Ook pre- en postnatale bezoeken kunnen desgewenst online.

 

Meer informatie over maatregelen die je kunt treffen?

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Rijksoverheid